Over ons

 

Over Bruids fotografen Stefan&danielle van den broek

”mooie &passie volle momenten zorgen ervoor dat jullie ongedwongen op de foto’s staan.”

Al ruim een jaar zijn wij professioneel bezig met fotografie. In het begin zijn wij bezig geweest met kleine tot grote dingen fotograferen en ook straat fotografie, daarna  zijn we begonnen met allerlei workshops. Bruiloften zijn puur en artistiek en het vast leggen van bijzondere momenten vonden wij mooi, vandaar dat wij ons zijn gaan richten op bruiloft fotografie. Ondertussen zijn we ook bezig om een groot netwerk om ons heen te gaan bouwen zodat we jullie tot op de wenken kunnen bedienen.

In mijn vrije tijd ben ik bezig met films kijken, nummeren en sorteren, ook ben ik graag met mijn vrouw op pad van stedentrips tot pretparken, niets is ons te gek.

WORKFLOW

Wij vinden het belangrijk dat je op je gemak voelt tijdens onze aanwezigheid op de mooiste dag van jullie leven en dat je van je bruiloft kunt genieten. Wij zorgen ervoor dat je geen zorgen hoeft te maken over de reportage die wij voor jullie verzorgen. Wij wonen in Vlaardingen-West,maar wij werken ook buiten onze werk omgeving van Rotterdam.

Op onze huis pagina van deze site staan diverse voorbeeld foto’s waar wij heel erg trots op zijn.  Op onze blog pagina zijn verschillende bruid’s reportage’s en love shoots te bekijken. Spreekt onze stijl van fotografie je aan?  ben je enthousiast over onze stijl van fotograferen? Aarzel dan niet langer en kies ons!

Naast bruid’s fotografie doen wij ook familie portret en zakelijke fotografie. Wil je daar meer informatie over? neem dan contact met ons op en wij zullen samen met u een afspraak inplannen.

Algemene voorwaarden